Сьогодні комунальні служби працюють злагоджено заради комфорту вінничан

Сьогодні, 10 червня, комунальні служби працюють злагоджено заради комфорту вінничан. Транспорт курсує за маршрутами у повному складі, у місті підтримується благоустрій, в оселях є газ, світло та вода. Водночас у місцях аварійних випадків тривають оперативні заходи з відновлення подачі послуг.

Начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук розповідає: «Бригади КП «Вінницяоблводоканал» ремонтуватимуть мережі на вулицях Воїнів-Інтернаціоналістів, Хмельницьке шосе, Лермонтова, Пирогова та Гладкова. Послугу з холодного водопостачання відновлять одразу по завершенні робіт».

Щодо «Вінницьких міських електромереж» (МЕМ), то його працівники будуть виконувати планові ремонти на вулицях Замостянська, Янгеля, Баженова, Л. Лук’яненка, Зерова, М. Шимка, О. Антонова та 1-й проїзд Чехова. Також цього дня бригади МЕМ здійснюватимуть санітарну обрізку гілля дерев поблизу ліній електропередач у с. Пирогово. У зв’язку із цим тимчасово відключатимуть світло.

А у КП «Вінницяміськтеплоенерго» попереджають про відключення низки будинків від гарячого водопостачання на вулицях І. Богуна, Магістратська та пров. Цегельному. Послугу обіцяють відновити до завершення робочого дня.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin