Служба у справах дітей Вінницької міської ради, відділ молодіжної політики та Вінницька молодіжна рада провели майстер-клас для вихованців будинку дитини ВМР

Служба у справах дітей Вінницької міської ради продовжує реалізацію проєкту «Діти –дітям». Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, працівники служби у справах дітей Вінницької міської ради із залученням працівників відділу молодіжної політики зустрілися з вихованцями комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний спеціалізований будинок дітей дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки Вінницької обласної ради».

Члени Вінницької молодіжної ради провели з дітьми закладу майстер-клас з виготовлення мішечків-оберегів, вивчили з ними танець, поспілкувалися.

«Діти виготовляли мішечки-обереги, а після цього відвідали танцювальний майстер-клас. Також усі отримали солодкі подарунки», – говорить начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

«Ці діти потребують тепла. Незважаючи на гарні умови, в яких вони виховуються, їм не вистачає спілкування. Хлопчики та дівчатка в умовах воєнного стану знаходяться в соціальному вакуумі. Тож такі заходи необхідні для того, щоб дарувати дітям тепло, позитивні емоції, любов, турботу та розвивати комунікативні вміння. Дякуємо адміністрації закладу за можливість поспілкуватися з дітьми, які залишилися без батьківського піклування», – говорить начальниця служби у справах дітей Людмила Шафранська.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin