Працівники Вінницяоблводоканалу та Вінницьких міських електромереж проводять ремонтні роботи на мережах

Сьогодні, 26 травня, у Вінниці зберігається стабільна ситуація. Транспорт та об’єкти житлово-комунального господарства – працюють. Газ, вода та світло подаються у повному обсязі. Водночас на окремих ділянках мереж тривають відновлювальні роботи. З їх переліком ознайомили у «Цілодобовій варті».

«Ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» сьогодні ліквідовують наслідки витоку з інженерних мереж на вулиці М. Шимка, 20. Також через пошкодження трубопроводу тимчасово призупинена подача холодної води у будинках на вул. Пушкіна, 20, 28, 36. Послугу відновлять відразу по завершенні робіт», – зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Вона також повідомила, що працівники «Вінницьких міських електромереж» виконуватимуть планові роботи на вулицях Г.Арабея, Добролюбова, С. Щедріна, Лермонтова, Тракторна, І. Хоменка, пров. Хоменка, Т. Сича, Гладкова, С. Ценського, Сосюри, Волошкова, Гладкова. У зв’язку із цим можливі тимчасові відключення світла.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin