З перших днів війни Вінниччина приймає переселенців з регіонів, де ведуться бойові дії

З перших днів війни Вінниччина приймає переселенців з регіонів, де ведуться бойові дії. Завдяки командному підходу та злагодженій роботі місцевих та міжнародних партнерів, є можливість ефективно вирішувати проблемні питання та допомагати людям.

У Вінниці було створено Міжрегіональний гуманітарний координаційний штаб, який працює за трьома напрямами. Перший – це вирішення гуманітарних проблем, спричинених російською агресією, другий – робота з переселенцями, які були вимушені залишити свої домівки, третій – підтримка економіки.

Активізувати фасування та доставку продуктових наборів для переселенців – така задача для волонтерів була поставлена для Міжрегіонального гуманітарного координаційного штабу.

Фонд Pan Fund спільно із фірмою ЯСКО передали гуманітарну допомогу в Міжрегіональний гуманітарний координаційний штаб у місті Вінниця для потреб переселенців у вигляді одягу для дорослих та дітей, взуття, дитячих візків, ковдр та спальників.

«Щиро дякуємо Фонду Pan Fund та фірмі «ЯСКО» за поповнення для потреб переселенців, гуманітарного центру речей та одягу. Сьогодні будо передано одяг та взуття для дорослих та дітей, дитячі візочки, ковдри, спальники та інші речі першої необхідності», – каже заступниця Вінницького міського голови Галина Якубович.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin