«Цілодобова варта» повідомляє про ремонтні роботи на мережах міста

Сьогодні, 28 квітня, критична інфраструктура Вінниці працює стабільно. Комунальні служби забезпечують благоустрій міста та роблять усе, щоб вінничани отримували якісні послуги.

Як розповіла начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук, наразі тривають відновлювальні роботи на мережах у різних районах міста.

«Працівники «Вінницьких міських електромереж» виконуватимуть ремонтні роботи на вулицях Тухачевського, Турчановича, Бучми, Блюхера, пр. Чумацький, 1-й проїзд Гната Юри, І. Пулюя, Дружби, Вишневий сад, та проїзд Мічурінський. У зв’язку із цим можливі тимчасові відключення світла», – повідомляє Антоніна Іващук.

Щодо КП «Вінницяміськтеплоенерго», то його аварійні бригади працюватимуть на вулицях Л. Ратушної, Келецькій, М. Ващука, К. Коріатовичів та Р. Скалецького. Можливі відключення послуги у деяких будинках на час виконання робіт.

Водночас аварійні бригади КП «Вінницяоблводоканал» сьогодні ліквідовують порив на мережі на вул. Скалецького. Як повідомляють на підприємстві, за кілька годин послугу із водопостачання буде відновлено.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin