Цього року у Вінниці заасфальтують 17 ділянок

Наприкінці березня у Вінниці розпочнуться роботи з асфальтування вулиць на умовах співфінансування. Загалом на 2022 рік заплановано відремонтувати ділянки на 17 вулицях. Серед них – ділянки на вул. П. Мирного, Москвіна, Грохольських, О. Кобилянської, Лермонтова. Також – пров. Мистецький, Пластовий, 1-й пров. Трамвайний.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Все більше жителів приватного сектору виявляють бажання долучитись до асфальтування вулиць на умовах співфінансування. Цьогоріч у планах заасфальтувати ділянки на 17 вулицях», – каже голова Асоціації органів самоорганізації населення Вінниці Наталія Панчук.

« У полі зору нашої команди, як і завжди, не тільки магістральні дороги, а і різні ділянки по всіх куточках громади » , – сказав міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

Минулого року за програмою співфінансування нам вдалося виконати ремонтні роботи на дорогах у приватному секторі. Заасфальтували 11 вулиць.

Як розповів директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк, у 2022 році запланували відремонтувати 240 метрів провулку Мистецького – від будинку №34 до будинку №45. Також новий асфальт з’явиться на ділянці вулиці П. Мирного, а саме – від вул. Черняхівського до будинку №23 на вул. П. Мирного. Тут відремонтують 275 метрів дороги.

«На вул. Заньковецькій від буд. №2 до буд. №53 також постелять новий асфальт. Тут покриття з’явиться на ділянці 670 метрів. Ще 150 метрів заасфальтують на 1-ому провулку Трамвайному. На умовах співфінансування заасфальтують й вул. Москвіна від вул. Ковпака до буд. №41 на вул. Москвіна – 200 метрів», – каже Юрій Семенюк.

Нове покриття з’явиться й на вул. Грохольських (від буд. №21 до пров. Добролюбова) – 190 метрів. Заасфальтують й ділянку на вул. П. Ніщинського від буд. №1 до вул. 20-го Березня. Тут буде 120 метрів нового асфальту. На провулку Пластовий теж покладуть асфальт – 375 метрів від вул. Замкової до буд. №30 на пров. Пластовому.

Ще 285 метрів дороги капітально відремонтують на вул. О. Кобилянської від буд. №20 до буд. №17. А на ділянці вул. Лермонтова від буд. №150 до вул. С. Щедріна зроблять 265 метрів нового покриття.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin