Мер Вінниці привітав Україну з нагоди 30-річчя Незалежності на своїй фейсбук-сторінці

Сьогодні мер Вінниці Сергій Моргунов оприлюднив на своїй фейсбук-сторінці допис з привітаннями з нагоди 30-річчя Незалежності України.

Окремо мер подякував патріотам, героям, творцям, науковцям, трудівникам – усім, хто доклав своїх рук до здобуття нашої державності. За його словами, ми несемо відповідальність перед цими людьми.

“Незалежність – не просто слово. День Незалежності – не просто дата. 30-річчя – не просто момент, щоб зупинитись і згадати, що залишається позаду, та водночас подумати про майбутнє. 
За цим – дух свободи, багатовікова історія боротьби, наша глибока національна ідентичність. Це минуле і сьогодення. З викликами і здобутками. Падіннями і злетами.
Це тривалий шлях довжиною насправді не в 30 років. Це життя не одного покоління. Це доземна вдячність патріотам, героям, творцям, науковцям, трудівникам – усім, завдяки кому ми маємо свою державу. 
І ми несемо відповідальність не лише перед ними. Нація має бути свідома того, що залишить у спадок дітям і онукам. Ми маємо відвоювати незалежність.  З болем, гіркотою втрат – але з непохитною вірою і волею до перемоги. 
Дякую нашим захисникам, сучасним героям. Цей День Незалежності –присвята і вам. Ви бережете найдорожче – нашу свободу. Свободу обирати своє майбутнє. 
Майбутнє України – у наших руках! Допоки ми разом. Єдині. Згуртовані. Готові боротися за мрії,  за кожен здобуток і успіх – малий і великий. 
Вінниця – для нас найрідніша. Давайте разом робити її кращою і сучаснішою. Це найбільша честь і гордість – творити успішну історію своєї землі.
Щиро вітаю вас, шановні вінничани, з днем народження незалежної України! Цінуймо те, що у нас є, бережімо і прагнемо більшого,”
– написав політик у соціальній мережі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin