Вінницькі копи затримали водія, який збив людину і втік

27 жовтня оперативники Жмеринського відділу поліції розшукали правопорушника, який в селі Подільське здійснив наїзд на 60-річного пішохода та втік з місця події. Поліцією розпочато кримінальне провадження.

24 жовтня близько 19.00 години на спецлінію поліції 102 надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що у селі Подільське на вулиці Центральній  на узбіччі дороги знаходиться чоловік з ушкодженнями характерними для ДТП..

В ході проведення  оперативно – розшукових заходів працівники поліції встановили особу правопорушника та транспортний засіб, причетний до вчинення злочину. Ним виявився 39 – річний місцевий житель.

Керуючи автомобілем Volkswagen, зловмисник здійснив наїзд на 60-річного потерпілого та зник з місця події, аби уникнути  відповідальності. 

 Поліція з’ясовує причини та обставини аварії.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик. 

Слідчим відділенням поліції відкрито  кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin