Вінницькі копи затримали на “гарячому” викрадача велосипедів

17 жовтня працівники поліції затримали зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у викраденні велосипеда у жителя обласного центру.

До поліції з повідомленням про злочин звернувся 28 – річний вінничанин. Потерпілий повідомив, що близько 19.30 години невідома особа викрала його велосипед Discovery, який він залишив біля супермаркету по вулиці Кармелюка.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Юрій Голуб, в ході проведення розшукових заходів оперативники встановили зловмисника, причетного до вчинення правопорушення, та протягом пів години затримали його за місцем проживання. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 27 – річний вінничанин.

Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Поліція перевіряє правопорушника до вчинення аналогічних злочинів.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка). Чоловікові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Шановні громадяни! Щоб вберегти свій велосипед  від злодіїв, не зберігайте його на сходовому майданчику, в загальному коридорі або  у приміщеннях  з вільним доступом сторонніх людей. Не залишайте його без нагляду, якщо ж це неможливо – використовуйте ланцюг або  тросові замки.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin