Політична колаборація: ОПЗЖ, ЄС та “Слуга Народу”

Зовсім скоро, 25 жовтня, вінничани повинні будуть зробити вибір. Важливий вибір, який вирішить долю міста та регіону в цілому на подальші п’ять років. Багато партій, кандидатів, популістських заяв та обіцянок. Політична агітація лунає буквально з кожної праски, обіцянки роздаються на право і на ліво. Кому та у що вірити? Хто насправді проти кого?

Давайте спробуємо розібратись у колабораціях вінницьких політичних партій та їх кукловодів.

Кудлаєнко та Продивус – мир, дружба, жвачка…

Лідер вінницького об’єднання партії Опозиційна платформа «За життя» кримінальний авторитет Володимир Продивус відверто підтримує Сергія Кудлаєнка, який в свою чергу балотується на пост мера Вінниці від партії «Європейська Солідарність». ОПЗЖ та ЄС дві здавалось би протилежно-несумісні політичні одиниці.

Але кілька днів тому Продивус привітав Кудлаєнка з Днем народження на своїй сторінці у «Фейсбук». Та натякнув на свою підтримку його, як кандидата на пост міського голови.

Продивус, Кудлаєнко та молоді «Слуги»

Володимир Продивус не приховує своєї дружби з членами партії «Слуга Народу». Публічна підтримка окремих кандидатів у соціальних мережах – це окреме підтвердження того, що Продивус має квоти в «Слузі».

Зокрема Артем Сіваш кандидат у депутати міської ради від партії «Слуга Народу» нещодавно опинився у центрі скандалу. Агітаційний плакат кандидата прямо посеред вулиці порізав хуліган. Володимир Продивус одразу ж відреагував на ситуацію та підтримав Сіваша на своїй сторінці у Фейсбук.

«Такие провокации нужно жестко пресекать и показательно объяснять всем остальным, что нож это не аргумент. Не умеешь высказаться — молчи. Не умеешь молчать — иди учись. Не хочешь учиться — судьба научит.»

Артем Сіваш та Сергій Кудлаєнко, як давні товариші приймають участь у спільних публічних заходах міста.  Нещодавно вони долучились до благодійного забігу, після якого позували на фото не приховуючи своїх товариських стосунків.

Ще один кандидат у депутати міськради від «Слуги Народу» – Родіон Ємельянов. Давній друг Сергія Кудлаєнка, який працював у його штабі на парламентських виборах. Агітаційні плакати Кудлаєнка та молодого «слуги» розвозять в одній машині та розставляють по місту.

Електронне табло біля центрального Універмагу, власником якого є Продивус транслює ролики тільки трьох кандидатів – Сергій Кудлаєнко, Артема Сіваша та Родіона Ємельянова.

Схоже, що братва знову рветься до влади всіма можливими не чесними шляхами. Володимир Продивус та його ОПЗЖ в зговорі з «Європейською Солідарністю» та «Слугою Народу». Віддаючи голос за будь-яку з цих політичних сил ви віддаєте голос за Продивуса та його бандитські переконання.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin