Мер Моргунов: Я переконаний, що треба чесно йти до людей і казати, що це ми зробили, це можемо зробити, а це зробимо пізніше

Очільник Вінниці Сергій Моргунов впевнений, що чорний піар – це марнотратство. Він вдруге балотується на посаду вінницького міського голови, представляє обласну організацію політичної сили «Українська стратегія Гройсмана» і наразі є лідером виборчих перегонів з рівнем довіри вінничан понад 70%.

Я читав, що на «чорнуху» проти мене у Facebook заплатили 14 тис. доларів… Дарма витрачені кошти. Ми цим не займаємося. Я переконаний, що треба чесно йти до людей і казати, що це ми зробили, це можемо зробити, а це зробимо пізніше, – каже мер. – До речі, за незалежними експертними висновками ПРОМІС ми Стратегію «Вінниця-2020» виконали на 82%. Попри певні негативні процеси у державі Вінниця зберегла головне – стабільність.

Міський голова зазначив, що 6-й рік поспіль Вінниця визнана найкомфортнішим містом для життя в Україні, а рейтинг складає незалежна міжнародна організація. Але головне – це опитування проводять серед самих містян. І результат – це оцінка змін у містах безпосередньо людьми.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin