У вінницькому притулку для тварин почалась масова вакцинація

Вакцинація безпритульних та домашніх тварин у муніципальному притулку проводиться безкоштовно щоп’ятниці.  

Безпритульних тварин до притулку приносять волонтери. Також скористатись такою послугою можуть і вінничани, які тримають тварин вдома.  Вакцинують тварин щоп’ятниці  безкоштовно.

Також директор муніципального притулку для тварин Микола Похолюк зазначив, що почастішали випадки звернень від вінничан з проханням взяти з притулку тварину. Каже, що зробити це нескладно. До того ж зараз у притулку будується зона адопції, яка  складається з приміщення та вигульного майданчика. Тут вінничани та гості нашого міста зможуть зустрітися та познайомитися ближче зі своїм майбутнім домашнім улюбленцем.

“На сьогоднішній день у нас іде стадія завершення будівництва, такої зони – адопції. Що таке зона адопції? Це буде територія, де кожна людина, вінничани, приїжджі гості, якщо забажають взяти собі тваринку, вони можуть прийти, подивитися, вибрати собі тварину і з нею поспілкуватися на певній території, поспостерігати за нею, як вона до них підходить, тобто як вона себе з ними поводить”. – зазначив Микола Похолюк. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin