Володимир Гройсман: Ми готові взяти на себе відповідальність за всю Вінниччину

Команда політичної сили «Українська Стратегія Гройсмана», яка за соціологічними оцінками є лідером виборчих перегонів Вінницької області та Вінниці, готова взяти на себе відповідальність за розвиток обласного центру і всього регіону в ім’я зростання добротуту
жителів як обласного центру, так і кожної громади.    

Про це сказав Прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман під час обласного форуму «Кожен житель Вінниччини – важливий». Форум пройшов у межах дводенної Конференції Вінницької обласної організації політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана».

«У кожному куточку Вінниччини є представники нашої команди, і ми готові взяти на себе відповідальність за всю область. Ми висуваємо кандидатів у 63 ОТГ. Робимо це не тому, що йде виборчий процес або ми хочемо отримати владу. Ми бачимо величезні можливості для розвитку нашої області, – сказав Володимир Гройсман. – Добре мати розвинуту Вінницю, але ми хочемо, щоб у кожній громаді люди відчували турботу. Ми спираємося на можливості децентралізації. І я вважав і вважаю, що реформа дасть можливість кожній громаді відкритися і реалізувати всі можливості, щоб люди жили краще».


Як наголосив Володимир Гройсман, представники «Української Стратегії Гройсмана» боротимуться за довіру громадян і з честю будуть виправдовувати її.


«Наші представники пам’ятають: та довіра, яку ми отримаємо, надзвичайно важлива для кожного з нас. Ми маємо ходити по вулицях і сміливо дивитися людям в очі», – сказав Володимир Гройсман.


Він наголосив, що сьогодні кожна українська родина відчуває чимало проблем, які потребують вирішення. І для цього у владі мають бути професійні, надійні фахівці, здатні використати наявні можливості для розвитку громад.


Такі фахівці в «Українській Стратегії» – є. І є план дій – агреговане бачення розвитку і Вінниці, як обласного центру,  і громад області.


«Свого часу в 2010 році ми почали працювати над стратегією розвитку Вінниці. У 2020 році наша команда на чолі з Сергієм Моргуновим, чинним міським головою Вінниці, звітує про його реалізацію. Це еталон того, як потрібно підходити до справ. І зараз ми почали розробку стратегії Вінниччина 3.0. Ми йдемо від кожної громади – громада, область. Це те, що формує середовище, в якому комфортно жити, – наголосив Володимир Гройсман. – Я готовий нести відповідальність за всіх вас, щоб ми змогли отримати мандат довіри, яку ми виправдаємо».


Політик звернув увагу, що пріоритетними для управлінців мають бути кілька напрямків – створення потужного середнього класу, формування якісного освітнього середовища, організація доступу до якісної медицини, розвиток інфраструктури. Окрема увага –
підростаючому поколінню, яке має отримати шанс на самореалізацію і бути підготовленим до дорослого життя.


«У нас є досвід, ми маємо план дій і для нас кожен житель Вінниччини важливий!», – наголосив Володимир Гройсман.


Додамо також, що в межах роботи Форуму представники «Української Стратегії Гройсмана» підтримали висування Сергія Моргунова на посаду Вінницького міського голови.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin