Водій під кайфом розсікав на скутері по Вінниці

Вінницькі патрульні зупинили водія, який під дією наркотиків керував моторолером. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Вінниччини. 

На  вулиці Гонти патрульні помітили моторолер Suzuki, який рухався з порушенням ПДР. Інспектори подали сигнал про зупинку, але водій продовжив рух. Поліцейські зупинили моторолер на території одного з гаражних кооперативів. Спілкуючись із патрульними, водій почав поводитися агресивно, висловлювався нецензурною лайкою й чинив злісну непокору інспекторам.

Патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння, а в нагрудній сумці під час поверхневої перевірки виявили фольговий згорток з порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну. Порушник пройшов огляд у лікаря-нарколога. В його організмі виявили два види наркотиків: амфетамін та метамфетамін.

На 37-річного водія моторолера Suzuki інспектори склали протоколи за ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп’яніння) КУпАП, ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП, ст. 185 (Злісна непокора) КУпАП, ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування) КУпАП та за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП, а також винесли постанову за ч. 6 ст. 121 (керування незареєстрованим транспортним засобом).

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх подальших обставин справи, а моторолер евакуювали на арештмайданчик.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin