Мароканець розмахував ножем та лякав перехожих

17 червня працівники  Вишенського відділення поліції спільно з патрульними поліцейськими  затримали  іноземця, який ходив по вулиці  з ножем  та  погрожував перехожим.  Налякані  поведінкою молодика місцеві жителі зателефонували у поліцію.    

Близько 08.10 години ранку до поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від вінничан  про те, що біля одного з будинків по вулиці  Воїнів Інтернаціоналісті  невідомий чоловік  погрожує перехожим  ножем.

Ним виявився 22- річний громадянин Марокко.

Під час затримання поліцейські помітили, що руки правопорушника у крові. Поліцейські викликали швидку, аби лікарі оглянули хлопця та надали невідкладну допомогу.

Як пояснив хлопець, травми він наніс собі сам ножем. Під час огляду місця вчинення правопорушення, поліцейські встановили, що  зловмисник побив вінка на балконі однієї з квартир  багатоповерхівки.

Як з’ясувалось, причина такої поведінки хлопця –  конфлікт зі співмешканкою.

Під час документування правопорушення поліцейські встановили, що хлопець перебуває у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 КК України (хуліганство). За такий злочин передбачено покарання –  до п’яти  років обмеження волі.   

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin