До перестрілки у Броварах можуть бути причетні структури вінницького екс-регіонала Володимира Продивуса – ЗМІ

Сьогодні 29 травня, у Броварах відбулась стрілянина за участю людей із Вінниччини, затримані можливо причетні до структур, підконтрольних спортсменові та вінницькому бізнесмену, екснардепу Володимиру Продівусу. Сама сутичка була спричинена конфліктом між перевізниками та невідомими особами.

Про це повідомляє UNN з посиланням на власні джерела.

На фото Нацполіції видно, що на деяких автомобілях затриманих державні номери Вінницької області.

Наразі повідомляється щонайменше про 10 затриманих: чоловіки з Вінниці, Києва та Волинської області. У затриманих вилучено мисливську та травматичну зброю.

За даними джерела УНН, наразі перевіряється можлива причетність до конфлікту структур, підконтрольних спортсменові та бізнесмену, екснардепу Володимиру Продівусу. З ним пов’язані різні бізнес-структури у Броварах та Вінницькій області. Він є головою ради директорів Прем’єр-Фінанс, основні підприємства якої розташовані у Вінницькій області.

Нагадаємо, що у Вінниці, ЗМІ пишуть про амбіції Володимира Продивуса на місцевих виборах, ряд інформаційних ресурсів які пов’язують з ним – вже розпочали брудну гру проти діючої місцевої влади Вінниці.

Справа дійшла до Президента Зеленського

Президент України Володимир Зеленський заслухав міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо сутички, яка сталася у Броварах Київської області в п’ятницю вранці.

«Те, що відбувалося, навіть сутичками не можна назвати. Це нагадувало 90-ті», – зауважив Глава держави на початку розмови.

Очільник МВС доповів Президенту, що конфлікт стався між представниками фірм, які займаються пасажирськими перевезеннями у Броварах, і, за однією з версій, може бути пов’язаний з корупційними оборудками з тендерами щодо розподілу маршрутів.

У сутичці брали участь близько ста осіб. Один автобус з озброєними людьми приїхав з Вінниці, інша група на трьох мікроавтобусах прибула зі столиці.

«Київські перевізники покликали так званих тітушок, запросивши їх зі столиці та Вінницької області», – зазначив Арсен Аваков.

Оголошено план-перехоплення для затримання організаторів. Також встановлюються особи, які направляли озброєних людей з Вінниці. Також, за словами Арсена Авакова, будуть зроблені кадрові висновки щодо Вінницької області.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin