У Вінниці підприємці можуть оформити пільги в онлайн-режимі

У рамках антикризової програми «Вінничани важливі» підприємці отримали муніципальні пільги. Оформлення їх є простим і зручним. Наразі представники бізнесу вже можуть оформити муніципальні пільги онлайн або звернутися до «Прозорого офісу».

Ті підприємці, яких ми звільнили від сплати за оренду комунального майна та по договорах земельного сервітуту, можуть подати заявку і документи на пільгу у будь-який зручний спосіб. Тобто, онлайн, поштою чи особисто у «Прозорому офісі». Таке рішення сьогодні прийняв виконком. – розповідає на своїй Facebook сторінці міський голова Сергій Моргунов.

Окремі категорії вінничан зможуть оформити муніципальні виплати, які в місті почнуть виплачувати з липня. Також підприємців малого та середнього бізнесу, яким на час карантину було заборонено працювати, звільняють від низки податків. Наразі представники бізнесу вже можуть оформити муніципальні пільги онлайн або звернутися до «Прозорого офісу».

Серед антикризових заходів для бізнесу – звільнення на два місяці від низки податків, серед яких:

  • 1. Звільнення від виконання зобов’язання щодо нарахування та сплати за договорами про встановлення земельного сервітуту;
  • 2. Звільнення від виконання зобов’язань зі сплати орендної плати за користування нерухомим майном комунальної власності на період карантинних заходів.

Отримати ці пільги зможуть ті підприємці, яким було заборонено працювати на період карантину.

Для оформлення цих муніципальних пільг підприємці можуть обрати зручний для них спосіб:

  • 1. Звернутися до Прозорого офісу;
  • 2. Надіслати документи поштою на адресу м. Вінниця вул. Соборна, 59;
  • 3. Онлайн через «Персональний кабінеті» на сайті Вінницької міської ради, де найближчим часом з’явиться відповідна опція.

Зрозуміло, на час епідемії краще обрати дистанційний формат. Легко це зробити, наприклад, на сайті міської ради. Сервіс запрацює найближчим часом. Це економить час і убезпечує від контактів з іншими людьми.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin