У Вінниці на завершення реконструкції Київського мосту виділили понад 13 мільйонів

У Вінниці планують завершити роботи з реконструкції Київського мосту. Вартість добудови переправи складає понад 13,6 мільйонів гривень. З попереднім генпідрядником, який не впорався із завданням, договір розірвали через суд. 

На початку квітня у Департаменті капітального будівництва Вінницької міської ради вдруге оголосили тендер на завершення робіт реконструкції мостової споруди через Південний Буг по вулиці Чорновола. Станом на 28 квітня аукціон завершили та відбулася кваліфікація переможця. Договір планують укласти з підприємством “ГРАНІТ УКРАЇНА”, яке зголосився виконати роботи за 13 650 420 грн. 

Як повідомив редакції сайту Vinbazar.com міський голова Вінниці Сергій Моргунов, попередній генпідрядник столична компанія “МСУ-2”, що виконував реконструкцію мосту в 2016 році, не дотрималася домовленостей, тому через суд з нею розірвали угоду. Після чого оголосили новий тендер на завершення робіт.  

– Мова йде про спеціальне покриття тротуарів, що не зробили київська компанія та потрібно захистити залізобетонні конструкції під мостом, облаштувати сходи, зовнішнє освітлення та перила. Найближчими днями оголосять переможця тендеру і тоді остаточно визначать період, за який роботи виконають, – зауважив Моргунов. 

Нагадаємо, першочергово вартість ремонту переправи складала 56,5 мільйонів гривень. Але 18 вересня 2018 року був укладений ще один договір, за яким “МСУ-2” отримала додатково 26,7 мільйонів гривень за виконання робіт, які не передбачали раніше. В липні перераховували ще 1 495 138 гривень також на додаткові роботи. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin