У Вінниці дитячі майданчики опинилися поза законом

З 6 квітня почали діяти нові карантинні обмеження. Зокрема, забороняється відвідувати спортивні та дитячі майданчики. У Вінниці для виконання постанови ігрові зони огородили спеціальною стрічкою.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді. 

Для стримування поширення коронавірусу у Вінниці посилюється робота на прибудинкових територіях. Зокрема, розпочинають дезінфікувати сміттєві баки. 

Уже не перший тиждень ми проводимо санітарну обробку доріг, зупинок громадського транспорту, площ, парків, скверів, проспектів з алеями. Днями ми уже розпочали дезінфікувати сміттєві баки. Після того, як забирають сміття, спеціальна машина проводить обробку баків дезрозчином. Такі роботи ми проводимо щоденно. Хочу зазначити, що дезінфекцію самого майданчика мають здійснювати балансоутримувач”, – повідомив начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський

Також голови ОСББ та управляючі компанії міста вже отримали безкоштовно 93 790 таблеток дезінфікуючого засобу “Санідез”.  Спеціальними розчином обробляють під’їзди, вхідні двері, сходинкові поручні, кабіни ліфтів.

Ми уже роздали 93 790 таблеток дезінфікуючого засобу «Санідез». Найближчими днями очікуємо ще на поставку 15 000, аби роздати їх тим управляючим компаніям та ОСББ, які їх ще не отримували. Наразі формуємо списки таких. Частина ОСББ вже забезпечені таблетками до кінця карантину, тобто до 24 квітня. Також ми дезінфікуємо дитячі майданчики, але з шостого квітня їх відвідувати заборонено Постановою Уряду”, – розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin