У Вінниці на коронавірус захворіли 20 медпрацівників

 Станом на 11.00 годин 03.04.2020 року на території  Вінницької області  зареєстровано 137 підозра на  COVID-19.  У 75 випадках діагноз лабораторно не підтверджений, в 61 випадках виявлений коронавірус, в т.ч. у 6-х дітей.

Про це повідомляють у ДУ «Вінницький обласний  лабораторний центр МОЗ України» 

  Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: місто Вінниця – 43, Гайсинський – 8 , Жмеринський,  Крижопільський, Вінницький райони – по 2, місто Ладижин, ,  Липовецький, Хмільницький, Чернівецький районах по одному випадку.

Впродовж останньої доби в лабораторіях ОЛЦ досліджено 133 зразків матеріалів від осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію та від контактних осіб. В 5 випадках отримано позитивний результат.

Також за інформацією офіційного телеграм-каналу міської ради у Вінниці на коронавірус заховріло 20 медичних працівників. Водночас 12 хворих – не були за кордоном і не знають, де могли заразитись.

         ДУ «Вінницький обласний  лабораторний центр МОЗ України»  має в наявності діагностичних тест-систем для дослідження матеріалів методом полімеразної ланцюгової реакції на  3600 осіб.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin