Лікарні 4-х районів Вінницької області отримають медобладнання від фонду “СтопВірус”

Ящики з комплектами респіраторів, захисних щитків та інших важливого обладнання передадуть до інфекційних лікарень Гайсину, Ладижину, Жмеринки і Чернівців.

Про це йдеться на фейсбук сторінці вінницького фонду громади “Подільська громада”, в рамках якої створений “Спецфонд СтопВірус”.

Раніше, за сприянням фонду завезли захисне обладнання для медиків в усі лікувальні заклади Вінниці та обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Всього на рахунок спецфонду “СтопВірус” надійшло вже понад 2,5 млн гривень, з яких витратили на закупівлю захисного обладнання для медиків та тестів – 393 178 грн. Також вже очікують апарати штучної вентиляції легень та медакаменти.

«Спецфонд СтопВірус» створений в межах вінницького фонду громади “Подільська громада” за ініціативи Володимира Гройсмана (колишнього міського голови та прем’єр-міністра). Ініціативу підтримали міський голова Сергій Моргунов та керівник вінницької ОДА Владислав Скальський.

Фонд «Подільська громада» працює у Вінниці з 2011 року і за підтримки місцевих організацій та бізнес-партнерів вже реалізував низку благодійних, в тому числі медичних, програм міського та обласного рівня.

Гроші спецфонду будуть розподілені згідно з найактуальнішими потребами, що стосуються запобігання розповсюдження вірусу. Вінничан закликають долучатися д кошти на рахунок фонду

Реквізити
Благодійна організація Благодійний фонд  «Подільська громада»,
Код ЄДРПОУ 35904183,
UA103026890000026003055353304
ВIННИЦЬКА ФIЛIЯ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)

Або

р/р UA263204780000002600202188653 в АБ «Укргазбанк» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin