На Вінниччині закрили 256 гральних закладів. Приміщення вже починають здавати в оренду

Поліція закрила 256 гральних закладів, які працювали на території області як державні лотареї. На вивісках колишніх онлайн-казино починають з’являтися оголошення про можливість оренди приміщення.

Як повідомляє “НаПариже” у Вінниці оголошення про оренду із номером телефону вже розміщено на зачиненому “Космолоті” по вулиці Грушевського. Водночас на дверях зачиненої букмекерської контори “Фаворит” по вулиці Театральній, 47, написано “Каса ТИМЧАСОВО не працює” .

Наразі на Вінниччині працюють мобільні групи, до складу яких увійшли працівники управління стратегічних розслідувань, оперативники та слідчі, які перевіряють виконання Постанови Кабінету міністрів України про заборону грального бізнесу.

У поліції просять усіх, хто побачить працюючий гральний заклад, повідомляти про це за номером 102 “для оперативного реагування та  негайного припинення їх роботи”.


На території області працюють мобільні групи, до складу яких увійшли працівники управління стратегічних розслідувань, оперативники та слідчі, які перевіряють виконання Постанови Кабінету міністрів України.   

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin