На Замості відкрився сучасний дитячий садочок “Смайлик”

Заклад розрахований на 100 дітей віком до семи років. Усього тут функціонують 4 групи: одна – для дітей до трьох років та 3 групи для дітей від трьох до шести (семи) років.

Дитячий садок був збудований за кошти забудовника, який займався побудовою ЖК “TURKISH CITY”. Обладнання та меблі для закладу було закуплено за кошти Вінницької ОТГ. Загальний обсяг витрат склав 2.5 млн грн.

Керівник закладу Олена Ігнатенко розповіла, що у закладі облаштовано музичну та спортивну зали, кабінет практичного психолога, медичний блок, харчоблок та  пральню із сучасним обладнанням. Усе виконано відповідно до сучасних норм і стандартів.    

На території закладу для дітей розміщено чотири дитячі ігрові майданчики та сучасний спортивний майданчик. Як повідомляють у міській раді, усі об’єкти облаштовані штучним покриттям для безпеки дітей


Під час відкриття закладу міський голова Сергій Моргунов розповів, що у цьому році передбачється відкриття ще одного ДНЗ. Також у 2020 році запрацює ще один дитячий садок.

“На сьогоднішній день у нас невелика черга – 279 дітей, і у нас будується ще два садочки. Один – добудований, маю надію, що ще один запуститься в експлуатацію наступного року. Далі будемо дивитись, в яких мікрорайонах є потреба, і будемо там працювати. Нам постійно потрібно підвищувати якість надання послуг по вихованню дітей”, – розповів Сергій Моргунов. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin