У Вінниці будують нову дорогу. Вулицю Київську з’єднають з Батозькою

У Вінниці ремонтники розпочали будівництво нової дороги, яка буде з’єднуваити вулицю Київську з Батозькою. Зараз на місці проводяться роботи з облаштування: зрізають грунт, вирізають дерева та вивозять сміття Дорога матиме важливе значення для розвантаження проспекту Коцюбинського від транспорту. Це дозволить швидше дістатися до залізничног вокзалу. Про це повідомляє Depo.Вінниця.

Дорогу на вулиці Гонти будують з нуля. Протяжність дороги складатиме близько 7 кілометрів. Зараз на місці проводяться роботи з облаштування: зрізають грунт, вирізають дерева та вивозять сміття. Протяжність дороги складатиме близько 7 кілометрів.

Згідно з тендерною документацією, роботи вестимуться на двох відрізках – уже існуючому від вулиці Київської до автомийки вантажівок і далі до перехрестя з вулицею Батозькою. У планах, окрім створення автомобільного проїзду завдовжки 2,5 кілометри, облаштувати тротуари та велодоріжки. Роботи виконуватиме ТОВ “Шляхбуд”, що перемогло на торгах, запропонувавши ціну у 37 мільйонів 650 тисяч гривень.  Завершити будівництво мають до кінця 2020 року. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin