Протирає штани: нардеп Пашковський не подав жодного законопроекту за півроку роботи у Раді

За майже 6 місяців роботи у Верховній раді Максим Пашковський подав 0 законопроектів, 2 спільних депутатських запити та лише 2 рази виступав з місця. Недарма, в об’єктиви камер каналу “1+1” потрапив саме вінницький “Слуга” з 11 округу . Його в сюжеті ставили як приклад – дармоїдів в українському парламенті

Про це йдеться у сюжеті програми “Гроші, який вийшов 11 лютого на телеканалі “1+1”. Він стосувався питання скорочення кількості депутатів у Верховній Раді.

Майже 300 тисяч гривень заплатили українські платники податків за протирання штанів народного депутата Максима Пашковського у парламенті.

Вінницький нардеп за весь час роботи в Раді підписав лише 2 запити, та й ті колективні. І ще двічі виступив з місця – за півроку. На цьому все. Причому ні запити, ні виступи інтересів виборців мажоритарника аж ніяк не торкалися.


Пашковський виправдовується перед камерами, що він готовий захищати інтереси електорату через активну громадянську позицію. Проте якою вона може бути. якщо депутат навіть елементарні обов’язки депутатів не спромігся виконати?

“Напевно саме таких зайвих сподіваються ліквідувати через скасування мажоритарки ” – йдеться у сюжеті із натяком на депутата Пашковського

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin