Останній шлях героя Максима Бурлаченка: церемонія прощання у Вінниці

Боєць бригади «Спартан» Національної гвардії Максим Бурлаченко, який воював на південному сході України, прийняв свій останній бій 16 листопада 2023 року в околицях села Новопрокопівка Пологівського району. Рідні довго плекали надію на його порятунок, однак Максим загинув у віці 40 років.

Народився Максим Бурлаченко 14 березня 1983 року у Вінниці. Після завершення навчання у 8-й загальноосвітній середній школі, здобув освіту у Вінницькому політехнічному технікумі. Свої вміння та знання застосовував у торговельній сфері. А коли покликала Батьківщина, разом із двома братами став на її захист.

«Максим був наймолодшим із нас, – розповідає брат полеглого воїна Олег. – Він із дитинства вирізнявся кмітливістю, був дуже глибокою людиною. Захоплювався філософією, мав тонке відчуття гумору. Ніколи не втрачав оптимізму, вмів підтримати та розвеселити у важку хвилину…»

Церемонія прощання із Максимом Бурлаченком розпочнеться сьогодні об 11:30 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. Чин поховання воїна відбудеться о 12:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin