У Вінниці відбувся концерт «З журбою радість обнялись»

У межах культурно-мистецького проєкту “Шануймо традиції, творимо сьогодення, крокуємо в майбутнє” у Вінниці відбувся концерт під назвою “З журбою радість обнялись” до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цю подію організував ЗК “Міський Палац мистецтв” за сприяння департаменту культури Вінницької міської ради.

В концертній програмі взяли участь вокально-хорові колективи закладу культури «Міський Палац мистецтв» та юні читці. Серед творчих колективів були: «Дзвін» (керівник – Заслужений працівник культури України Афанасій Медражевський), «Добродар» (керівник – Володимир Мерцун), жіночий вокальний ансамбль «Чисті криниці» (керівниця – Віолетта Нагорна), юні вокалісти зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» (керівниця – Віра Майборода), народний аматорський театр сучасної пісні «Територія RОСКу» (керівниця – Ірина Воєна).

Також долучились до концертної програми й учасники театрального гуртка Міського Палацу мистецтв – керівниця Алла Когут.

«Зі сцени звучали українські композиції, й усі вони були сповнені патріотичного духу та віри у майбутнє, – зазначає Алла Когут. – Концертна програма нагадала про важливість пам”яті, відданості та єднання в боротьбі за мир та свободу. Ми завжди будемо пам”ятати подвиг українських героїв у роки Другій світовій війні – страшної війни XX ст. Пам’ять про ті події та уроки робить нас сильнішими і є запорукою неминучості нашої Перемоги. Сьогодні на зміну німецькому нацизму на наші землі прийшов російський рашизм. І зараз ми боремося за мир на рідній землі, боремося за мирне та безпечне життя всього вільного світу».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin