Вже з наступного тижня у Вінниці стартує цикл кулінарних майстер-класів. Починаючи з середи, 18 травня і до 1 червня учасників будуть вчити готувати традиційні страви подільської кухні. На події запрошують дітей внутрішньо переміщених осіб віком від 6 до 14 років.
У департаменті маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради зазначають, що на учасників чекають не лише цікаві завдання, а й спікери.
«Відома гастродослідниця Олена Павлова познайомить дітей з секретами створення традиційних наїдків Поділля, а Олександр Горчаков розкриє рецептуру оригінального вінницького фастфуду – улича. Крім цього, доступні для відвідування майстер-класи з приготування імбирного печива та грузинських хінкалі», – додає директор департаменту маркетингу міста та туризму ВМР Олександр Вешелені.
Відвідати події можливо лише за попередньою реєстрацією. Важливо: одна дитина може зареєструватись лише на один майстер-клас з переліку.
18 травня, 12:00 – Приготування імбирного печива (проводить Лариса Григорук). Реєстрація: https://forms.gle/xeoqSkTkgorCQ4S19
22 травня, 11:00 – Приготування хінкалі (проводить Володимир Литвинюк, шеф-кухар ресторану Georgian Factory). Реєстрація: https://forms.gle/i9AMQJp3FoaXPxdp7
25 травня, 11:00 – Приготування вінницького улича (проводить Олександр Горчаков, співзасновник УЛИЧ alt food). Реєстрація: https://forms.gle/v6sjvzzFNkMuX4yh9
29 травня, 12:00 – Приготування страв подільської кухні (проводить гастрогідеса Олена Павлова). Реєстрація: https://forms.gle/1n1WGjF55vMysGZ86
1 червня, 12:00 – Приготування страв подільської кухні (проводить гастрогідеса Олена Павлова). Реєстрація: https://forms.gle/qAEsM6Bv8mvCu3M97