ЦНАП у Вінниці: понад дві тисячі відвідувачів на день та 623 доступні послуги

За 16 років Прозорі офіси Вінниці приймають понад 2000 відвідувачів щодня та пропонують 623 послуги. Створений у 2008 році, перший ЦНАП виріс до мережі з 4 відділень та 12 віддалених робочих точок у Вінницькій міській громаді.

“З першого дня роботи ЦНАПи дотримуються принципів доступності та безбар’єрності. Це було враховано ще під час відкриття центрі у 2008 році. Сьогодні, попри воєнний стан, наші ЦНАПи працюють в штатному режимі, в повному складі, надаючи усі послуги, які надавались і до війни. Більше того, заради зручності наших відвідувачів, кількість послуг постійно зростає. Так само зростає і кількість послуг, які можна отримати в режимі онлайн. Але це не впливає на кількість відвідувачів, які звертаються до нас офлайн. За дев’ять місяців цього року до ЦНАПів звернулось понад 450 тисяч людей”, – розповіла директорка департаменту адміністративних послуг міськради Ірина Копчук.

Загалом, за 16 років роботи ЦНАП «Прозорий офіс» прийняв близько 8 мільйонів громадян.

Як зазначають в департаменті, адміністратори «Прозорого офісу» впевнено опановують нові електронні послуги і надають широкий спектр адміністративних послуг в усіх сфера людського життя.

“Ми особливо дбаємо про незахищені та маломобільні категорії населення, надаючи послугу мобільного адміністратора; дотримуємось принципів безбар’єрності в роботі, забезпечуємо якісне обслуговування Захисників і Захисниць України. Ми прагнемо, аби кожен вінничанин міг отримати адміністративні послуги максимально комфортно, доступно і швидко”, – додала Ірина Копчук.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin