Південний Буг під наглядом: виявлено порушення водокористування

Інспектори КП «Муніципальна варта» у співпраці з іншими органами провели 13 патрулювань Південним Бугом цього року, зосереджуючись на забезпеченні порядку та виявленні порушень правил водокористування на міських водоймах.

Як зазначив директор КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур, участь в патрулюванні річки брали участь також представники Черкаського міжрегіонального управління Державної служби морського і внутрішнього транспорту та судноплавства України, Патрульної поліції у Вінницькій області та Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Вінницькій області.

«Протягом сезону було проведено 13 спільних патрулювань. За результатами роботи було виявлено та задокументовано низку порушень: винесли 23 постанови за ст. 117 КУпАП (порушення правил користування маломірними суднами) та складено 1 протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції)», – розповів Віталій Чигур.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin