Фотодокументальна виставка до Дня туризму: у холі Вінницької міської ради

27 вересня, до Всесвітнього дня туризму і Дня туризму в Україні, в холі Вінницької міської ради відкрилася фотодокументальна виставка. Вона присвячена красі подорожей. Експозиція презентує захопливі моменти із різних куточків світу та рідної Вінниччини, зафіксовані об’єктивами досвідчених вінницьких мандрівників.

Один із авторів представлених робіт, справжній ентузіаст подорожей – Євген Мельник. Каже його туристичний шлях розпочався у 10 років із перших піших туристичних походів. Сьогодні, після 60 років активного мандрівництва, він продовжує досліджувати світ, надихаючи інших. За цей час побував у понад 20 країнах світу, зокрема відвідав підніжжя Евересту, мандрував гірськими масивами України, Грузії та Франції. Особливим досягненням став підйом на Монблан та численні походи в Альпи.

Проте любов до мандрів не обмежується лише закордонними країнами. Вінниччина залишається улюбленим куточком цього завзятого туриста. Одне з улюблених місць Євгена – водний спуск на річці Південного Буг у Сокільці. Саме тут він багато років поспіль фіксував моменти унікальної краси рідного краю.

У співпраці з іншими туристами-активістами чоловік створив вражаючі серії знімків. На виставці представлені кращі роботи, що надихають на подорожі як Україною, так і за її межами. Відкриваючи горизонти через об’єктив фотоапарата, автор прагне нагадати всім, що мандрувати не лише можна, а й потрібно.

«Виставка – це нагадування про те, що світ сповнений дивовижних місць, а мандрівки розширюють світогляд і дають нові барви у наше життя», – говорить вінничанин Євген Мельник.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin