В багатоквартирному будинку на вулиці Келецька, 124 завершили капремонт системи електропостачання

В будинку на вулиці Келецька, 124 поміняли всю проводку до входів у квартири, встановили енергоощадні світильники та оновили щитову. Роботи, які виконали в межах підготовки до опалювального сезону, допоможуть не лише зменшити ймовірність виникнення аварійних ситуацій, а й зменшити споживання електроенергії в місцях загального користування.

Крім того, як зазначає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, виконані роботи особливо актуальні в умовах частих включень/виключень електроенергії через застосування графіків аварійних відключень. Оновлена будинкова система електропостачання також дозволить витримувати більше навантаження, яке пов’язане зі зростанням кількості електричних побутових приладів в домівках вінничан.

«В будинку також модернізували електрощитову, а на сходинкових клітинах встановили енергозберігаючі світильники, замість ламп розжарювання, що допоможе заощаджувати електроенергію», – каже очільник департаменту. Загалом, з початку року в місті уже виконали капремонт чотирьох внутрішньобудинкових систем електропостачання. Раніше такі роботи були виконані за адресами: вулиця Г. Нарбута, 3, вулиця Келецька, 130 та проспект Юності, 20.

Крім того, в межах поточних ремонтів в місті оновили систему електропостачання в 13 будинках.

Також наразі в місті завершується ремонт будинкової системи електропостачання на вулиці Немирівське шосе, 82.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin