У Вінниці офіс підприємця став ще одним ефективним інструментом для підтримки бізнесу: читайте у матеріалі

Майданчик для консультацій підприємців у нашому місті відкрили в березні цього року за дорученням міського голови. Відтоді можливістю дізнатися відповіді на хвилюючі питання скористалися вже десятки суб’єктів господарювання, повідомляють у департаменті економіки і інвестицій Вінницької міської ради.

За словами директора департаменту економіки і інвестицій ВМР Максима Мартьянова, найбільш затребуваними стали консультації щодо фінансових інструментів підтримки бізнесу від Вінницької міської ради.

«Офіс підприємця – сучасний формат отримання інформаційно-консультаційної підтримки бізнесу з питань: діючих інструментів підтримки бізнесу, земельних ресурсів, комунального майна, архітектури та містобудування, благоустрою, торгівлі та архітектурно-будівельного контролю і благоустрою, де вінницькі та релоковані суб’єкти господарювання можуть отримати професійну консультацію від фахівців Вінницької міської ради, – розповідає Максим Мартьянов. – Найчастіше суб’єкти господарювання звертаються за консультаціями щодо Порядку часткової компенсації витрат на придбання обладнання для виробництва електроенергії з відновлюваних джерел енергії за рахунок коштів бюджету ВМТГ».

Наразі, в умовах блекауту, енергетична незалежність має велике значення для безперебійної роботи бізнесу. Тож минулого місяця під час засідання сесії Вінницької міської ради депутати ухвалили рішення щодо розширення відповідного Порядку з можливістю участі не лише мікро-, малого та середнього, а й великого бізнесу.

Окрім фінансових інструментів підтримки, підприємці також консультуються з фахівцями Вінницької міської ради щодо пошкодженого та знищеного майна, оренди комунального майна, грантових можливостей та з інших питань.

Нагадаємо, Офіс підприємця розміщений у приміщенні центрального відділення Прозорого офісу за адресою: вул. Соборна, 59, 1-й поверх, кімната 1.

Записатися на прийом в Офіс підприємця можна з понеділка до середи з 08:30 до 17:00 за номером: 65-50-50, 067-000-26-61, 073-000-26-61 або зателефонувавши на рецепцію територіального відділення Прозорого офісу «Центр»: 65-55-05.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin