Вінничанин Важа Даіаурі виборов срібло на другому етапі світової серії з пляжної боротьби

З 27 по 29 червня у мальовничому французькому місті Сен-Лоран-дю-Вар проходив другий етап світової серії з пляжної боротьби. Спортсмен та тренер Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Важа Даіаурі виборов срібло і показав усю свою професійну майстерність.

Як зазначила в.о. директора спортшколи № 5 Тетяна Бондарчук, ці змагання були справжнім виявом сили, спритності та волі. Теплі води Середземного моря створили ідеальні умови для пляжної боротьби, а яскраве сонце додало додаткової енергії як учасникам, так і глядачам. Участь у другому етапі світової серії брали 60 учасників із 14 країн світу, а Україну представляли 16 спортсменів.

«Успіх нашого спортсмена надихає та зміцнює наш спортивний дух, доводячи, що зусилля та прагнення до досконалості завжди дають плоди. Пишаємося та бажаємо подальших досягнень на спортивній арені!» – підкреслила Тетяна Бондарчук.

Останній день змагань завершився церемонією нагородження, під час якої переможці отримали свої заслужені медалі під оплески захопленої аудиторії.

Вінницький спортсмен Важа Даіаурі зазначив, що кожен поєдинок був наповнений напругою та азартом, адже на піску вирішувалась доля титулів та медалей.

«Позаду запальні дні напруженої боротьби. Нездоланна мотивація та рішучість допомогли мені здобути срібну медаль. Я дякую всім, хто підтримував мене на цьому шляху. Це досягнення є результатом спільної праці та відданості. Далі – нові вершини й ще більше зусиль для їхнього досягнення!» – говорить Важа Даіаурі.

Довідково

Пляжна боротьба – це неолімпійський вид спорту, спортивне єдиноборство, вид боротьби, в якому спортсмени, чоловіки та жінки, змагаються всередині зони змагань (кола для пляжної боротьби) діаметром 7 м протягом 3 хвилин (тривалість сутички для всіх вікових категорій: U17 (кадети), U20 (юніори), дорослі, ветерани). Поєдинок ведеться до 3 балів. Пляжна боротьба практикується лише в положенні стоячи. Використання ніг допускається в усіх діях.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin