Знайти роботу мрії та реалізувати свій потенціал: проєкт PROLEAP

Кваліфіковані працівники на ринку праці – це суттєве підсилення економічного потенціалу нашої громади. Шукачам роботи з Вінницької МТГ пропонують взяти участь в проєкті PROLEAP, присвяченому прискоренню професійного навчання. Проєкт стартував у травні, його реалізує Business People Club спільно з Вінницькою міською радою за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

За словами директора департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максима Мартьянова, цей проєкт буде цікавим для людей, які прагнуть самореалізації в Україні.

«Міська влада активно працює над тим, щоб забезпечити потребу населення в працевлаштуванні і наших місцевих підприємств у кваліфікованих кадрах. На жаль, через війну ситуація на ринку праці ускладнилась, і ефективним вирішенням цього виклику є навчання та перекваліфікація спеціалістів. Проєкт PROLEAP, який Вінницька міська рада реалізує разом з Business People Club – це реальна можливість кардинально змінити фах та знайти роботу, яка принесе задоволення та гідну оплату для життя», – сказав Максим Мартьянов.

Справді, проєкт об’єднав роботодавців, владу, шукачів роботи та навчальні заклади з метою допомогти тим, хто шукає своє місце у житті, знайти роботу мрії, а роботодавцям – кваліфікованих працівників.

Керівниця Business People Club Надія Лисецька додала, що у проєкті PROLEAP можуть взяти участь люди різного віку та з різним досвідом. Проєкт передбачає спеціалізоване безкоштовне навчання, яке в результаті допоможе учасникам здобути нову професію.

«Цей проєкт для молоді, що вперше шукає роботу, для тих, хто ніколи не мав досвіду роботи і зараз хоче вийти на ринок праці, незалежно від віку. Взяти участь у PROLEAP можуть люди, які вийшли на пенсію, але втомились сидіти вдома і прагнуть працювати, а також охочі вивчити щось нове та корисне, але не знають з чого почати. Хочу наголосити, що досвід роботи та вік кандидатів не має значення і навчання – безкоштовне!» – сказала Надія Лисецька.

За словами організаторів проєкту, на учасників чекатиме:

  • безкоштовне навчання протягом чотирьох днів;
  • диплом після завершення навчання;
  • високооплачувана і перспективна робота;
  • колектив, де вас поважають незалежно від вашого віку та досвіду.

Які професії доступні:

  • Кухар (з/п від 20 000 грн);
  • Слюсар механоскладальних робіт (працівник на завод) – з/п від 15 000 грн;
  • Монтажник – з/п від 23 000 грн;
  • Менеджер з продажу – з/п від 20 000 грн;
  • Швачка – з/п від 18 000 грн.

Щоб зареєструватися, потрібно заповнити реєстрацію за посиланням або зателефонувати/написати: 063-183-12-26 Ірина (Viber, Telegram)

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin