У Вінниці продовжують надавати послуги перевезення людей на кріслах колісних: подробиці у матеріалі

У Вінниці продовжують надавати послуги перевезення людей на кріслах колісних. Відповідна служба діє на базі Центру реабілітації «Гармонія» імені Раїси Панасюк, а також при громадській організації «Гармонія» за підтримки Вінницької міської ради. Спільно вони надали 6 783 послуги з початку 2024 року.

Два автомобілі Центру реабілітації «Гармонія» ім. Раїси Панасюк надали 2 513 послуг, стільки ж автівок громадської організації «Гармонія» – 4 270 послуг. Автівки оснащені спеціальними підіймачами для крісел колісних.

Скористатися послугами можуть люди з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та пересуваються на кріслах колісних. Послугами автотранспорту громадської організації «Гармонія» можуть скористатися також громадяни з травмами, що тимчасово унеможливлюють їхній рух.

Також у Центрі реабілітації діє послуга супроводу людей на кріслах колісних. Її забезпечують два працівники. Людям з інвалідністю допомагають дістатися до лікарень, аптек, магазинів, органів місцевого самоврядування, Прозорих офісів, у місця отримання психологічних та юридичних послуг тощо.

Як отримати послугу

Послуги супроводу та перевезення людей на кріслах безкоштовні. Замовити їх можна за номером телефону: 067-430-00-62.

Заявки приймає та обробляє диспетчер, який на зв’язку з 09:00 до 17:00.

Важливо: виїзд потрібно замовляти за два робочих дні. У терміновому порядку приймають замовлення на авто- та залізничний вокзали.

Послуга діє тільки на території Вінницької міської територіальної громади.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin