У Вінниці протягом двох днів тривав Відкритий чемпіонат міста з легкої атлетики серед дорослих

На стадіоні Центрального парку імені Миколи Леонтовича, 95 спортсменів бігали, стрибали, штовхали ядро – робили все, аби показати найкращий результат та вибороти першість.

Як розповів тренер-викладач з легкої атлетики Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Андрій Москвін, у місті над Бугом окрім вінничан змагались спортсмени з Немирівської, Іллінецької, Жмеринської громад та міста Суми. Вправлялися на різних дистанціях із бігу, стрибали у довжину та висоту, штовхали ядро.

«Завдяки підтримці міського спорткомітету, у нашому місті активно проводяться змагання для дітей та молоді. Саме після них до наших закладів приходять займатись юні спортсмени. Легка атлетика – це не лише про фізичний розвиток, а й формування характеру, витривалості та командного духу. Ми пишаємося нашими молодими атлетами і вдячні за можливість розвивати їхні таланти», – каже Андрій Москвін.

Окрім захопливих змагань з легкої атлетики, глядачів порадував показовий виступ вихованок відділення художньої гімнастики спортивної школи № 1, які продемонстрували свою майстерність та грацію в номері «Жовто-блакитне небо».

А Сергій Краєвський, голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, зазначив, що розвиток легкої атлетики в нашому місті є надзвичайно важливим.

«Легка атлетика – королева спорту. Це один з наймасовіших та найпопулярніших видів спорту, який сприяє всебічному розвитку молоді. Ми маємо чудові приклади для наслідування, такі як наша олімпійська чемпіонка Наталія Добринська. Її досягнення надихають молодих спортсменів до нових звершень та підкорення спортивних вершин. А проведення таких турнірів сприяє популяризації спорту серед молоді та допомагає відкривати нові таланти, які в майбутньому зможуть прославляти наше місто та країну на міжнародній арені», – говорить Сергій Краєвський.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin