Нова поштова марка «Україно, вперед!» присвячена підтримці національній збірній з футболу: церемонія спецпогашення

Через кілька днів національній збірній з футболу має зіграти перший матч у турнірі Євро-2024 у Німеччині. Вчора, 13 червня, на стадіоні Вінницького міського палацу дітей та юнацтва відбулось її спецпогашення. Участь у церемонії взяли заступник міського голови Андрій Очеретний, регіональна директорка з розвитку мережі Укрпошти Оксана Шабанова та юні футболісти з команди «Темп» Вінницького міського палацу дітей та юнацтва – Олександр Войтенко та Єгор Загорій.

Андрій Очеретний зауважив, що Україна переживає важкий період, і поки військові боронять незалежність та кордони на полі бою, українські спортсмени також показують всьому світу, на що здатні.

«Наші спортсмени теж вміють змагатися за першість і збірна з футболу показує високі результати. Створивши таку тематичну марку, колеги з “Укрпошти” роблять внесок в популяризацію спорту. Ми не дарма обрали саме цей стадіон для проведення церемонії – це місце, де щоденно тренуються та змагаються наші вінницькі спортсмени, наша талановита молодь, за якою стоїть майбутнє нашої держави», – сказав Андрій Очеретний.

На думку футболістів, які взяли участь у церемонії спецпогашення, такі тематичні марки дуже мотивують спортсменів до перемог та привертають увагу до занять спорту та важливості ведення здорового способу життя.

Автором-художником марки «Україно, вперед!» став Антон Хрупін, автор відомого воєнного випуску «Вільні. Незламні. Непереможні». На ній зображений футбольний мʼяч із логотипом української асоціації футболу.

«Починаючи з 2001 року Укрпошта випустила 31 марку на футбольну тематику. Марка під назвою “Україно, вперед!” символізує нашу віру в перемогу України на футбольному полі, а також перемогу на полі бою у війні», – сказала регіональна директорка з розвитку мережі Укрпошти Оксана Шабанова.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin