Днями учасники дитячого волонтерського центру «VinPatriot» від усіх загальноосвітніх шкіл передали 22 маскувальні сітки для потреб наших оборонців

«Хоч ми ще діти, але ми пишаємось, що можемо щось зробити для Перемоги!» – каже школярка Віта.

Її однолітки зауважили, що така підтримка буде систематичною, адже розуміють важливість допомоги українським військовим.

«Плетіння маскувальних сіток – це один зі способів підтримки ЗСУ. На мою думку, саме наявність маскувальних сіток дуже важлива, особливо на лінії вогню. Вони допоможуть захищати і техніку, і бліндажі, а отже найголовніше – життя наших Захисників і Захисниць», – каже школяр Віктор.

Як висловився військовий Андрій, оборонці дякують юним і дорослим волонтерам, а також організаторам акції за допомогу. «Така підтримка з тилу, а особливо дитяча, надихає і додає нам сил», – сказав він.

Нагадаємо, що мета дитячого волонтерського центру – це залучення та об”єднання охочих школярів та вихованців різного віку навколо доброї справи. Першочергове завдання наразі – допомога ЗСУ, проте в планах центру – підтримка усіх, хто потребує допомоги.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin