Працює служба супроводу людей з порушенням зору Вінницького терцентру

На базі Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування продовжує функціонувати служба супроводу людей з порушенням зору. З початку року вони допомогли 80 незрячим, надавши їм 2 287 послуг. Соцробітники служби супроводжують людей з I групою інвалідності по зору до магазинів, аптек, лікарень, банківських установ, ЦНАПів тощо.

Послуга безкоштовна для жителів Вінницької громади, а також внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих на території ВМТГ. Щоб скористатися допомогою соцробітника, потрібно зателефонувати за одним із номерів: (0432) 67-07-44, 097-966-00-12, 073-213-65-05.

Звертатися варто за добу до надання послуги. Якщо вона необхідно терміново, за наявності вільного соцробітника супровід можуть надати в день звернення.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю, з 8:30 до 17:00. Обідня перерва: з 13:00 до 13:30.

Також у Вінницькому терцентрі надають послугу перекладу жестовою мовою. Замовити її можна за номерами телефонів, вказаними вище.

Загалом у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування працює 118 соціальних робітників. Вони не тільки супроводжують осіб з порушенням зору, але й надають послугу «Догляд вдома» для людей похилого віку. Більше про це – тут.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin