6 червня, у хабі «Місто змістів» відбудеться спеціальний захід із психологічної підтримки: запрошуємо молодь на захід

У розпалі сесійного періоду студентське життя може здаватися нескінченним марафоном стресу та напруження. Щоб допомогти молоді впоратися з цими викликами, у хабі «Місто змістів» відбудеться спеціальний захід із психологічної підтримки. Він відбудеться 6 червня, початок о 15:00. Тут фахівчиня поділиться різноманітними фаховими порадами та інструментами збереження рівноваги та внутрішнього спокою. Корисним буде обмін власним досвідом між ровесниками.

«Сесійний стрес є невід”ємною частиною студентського життя, але його можна ефективно зменшити за допомогою психологічних вправ. Це не лише про емоційне, а й фізичне здоров’я. Захід обіцяє стати чудовою можливістю для студентів відновити свої сили та отримати професійні поради від психолога, зокрема щодо того, як подолати тривожність та уникнути надмірної втоми під час штудіювання та складання іспитів», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

На учасників чекає зустріч з досвідченою психологинею Даніелою Волошинською, яка поділиться практичними порадами щодо подолання стресу та управління часом. У невимушеній атмосфері студенти зможуть поспілкуватися, обмінятися досвідом та знайти підтримку серед однодумців. Програма охоплює як теоретичну частину, так і практичні вправи, які допоможуть краще зрозуміти свої емоції та навчитися керувати ними.

Захід є безкоштовним, однак кількість місць обмежена, тому попередня реєстрація є обов”язковою. Для участі потрібно заповнити коротку форму за посиланням.

«Не пропустіть можливість зміцнити своє психологічне благополуччя та зустрітися з однодумцями, які розуміють ваші переживання», – додала Юлія Мончак.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin