Зібрали 100 тисяч грн на благодійному ярмароку для підтримки ЗСУ: фізико-математичному ліцеї №17

Днями у Вінницькому фізико-математичному ліцеї №17 відбувся благодійний ярмарок, під час якого зібрали 100 тисяч гривень. Ці кошти планують спрямувати на придбання медичного автомобіля для Захисників, які боронять Україну на передовій.

Заступниця директора з виховної роботи Ліліана Гончарук розповіла, що під час ярмарку було понад десятка різноманітних локацій.

Учні та викладачі продавали їжу, солодощі, фігурки, виготовлені на 3D-принтері, діяла сувенірна крамничка. Особливістю ярмарку була фотосесія зі старшокласниками, які у костюмах казкових героїв пропонували сфотографуватися за донат на підтримку ЗСУ. Крім того, на заході діяла цікава локація за участю ветерана спорту, 80-річного Сергія Волкова, який навчав дітей гри у настільний теніс.

Вчителі своєю чергою теж порадували дітей, створивши локацію з подарунковими сертифікатами, що за символічний донат дозволять учням «закрити хвости».

«Патріотизм має бути не тільки в душі, а й підтверджуватися вчинками. Для нас, учнів, дуже важливо організовувати такі події, оскільки з їхньою допомогою ми можемо долучитися до великої справи – підтримати наших оборонців та наближувати Перемогу», – зазначила одна з учасниць ярмарку, учениця Тетяна.

Як підсумувала Ліліана Гончарук, цей захід став не тільки можливістю зібрати кошти для ЗСУ, а й демонстрацією згуртованості та небайдужості молодого покоління.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin