Новий контейнерний майданчик у Вінниці: подробиці у матеріалі

У Вінниці розпочали капремонт контейнерного майданчика біля житлового будинку на вулиці Костянтина Василенка, 6. Будівельники уже виконали підготовчі роботи та розпочали монтажно-зварювальні роботи. Капремонт майданчика для збору твердих побутових відходів виконують на прохання мешканців, а фінансують коштом міського бюджету.

Додатково на контейнерному майданчику встановлять контейнер для піску, солі та сорбенту, що стане в пригоді в холодну пору року, під час ожеледиці.

Як розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, раніше контейнери для побутових відходів тут стояли просто неба, що призводило до рознесення сміття вітром та тваринами.

«В межах робіт тут планується облаштування майданчика критого типу на п”ять сміттєзбірників, окремо для твердих та вологих відходів. Це дозволить сортувати сміття, а завдяки накриттю – покращиться належний санітарний стан та естетичний вигляд прилеглої території. Майданчики такого типу почали облаштовувати в місті з 2019 року. За цей час вони добре зарекомендували себе», – розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький.

Раніше цьогоріч в місті облаштували контейнерні майданчики за адресами: вулиця Київська, 110 та вулиця Соборна, 22.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin