У Вінницькому центрі реабілітації «Гармонія» влаштували захід, присвячений Дню матері

Сьогодні, 13 травня, у Вінницькому центрі реабілітації “Гармонія” відбувся особливий день, присвячений матерям. Прийшли приблизно 30 жінок зі своїми дітьми. Для цих матусь було організовано захід, щоб висловити їм свою найщирішу любов та подяку за все, що вони роблять.

«З 1999 року 12 травня Україна відзначає День матері. Ми підхопили цю гарну ідею і приготували захід для дорогих матусь наших юних клієнтів. Ми хочемо подарувати їм незабутні враження, гарні емоції та подарунки. Добро треба робити, особливо у важкий час», – розповіла медсестра центру реабілітації «Гармонія» та організаторка заходу Світлана Задоян.

Учасники заходу

Готувалися до свята разом із дітками. Вони мали намалювати портрет своєї матусі. А згодом на заході усі відгадували, чия мама на портреті. Також проводили різні конкурси та активності, презентували підбірку прислів’їв про мам, відтворювали казкових персонажів, а наприкінці подарували символічні подарунки – засоби для краси та здоров’я, а також кухонне приладдя. Після заходу для мам та діток влаштували чаювання із солодощами.

На захід прийшла і Юлія Гота, разом із двома дітками: 12-річним Максимом, який є клієнтом центру реабілітації, та його молодшою сестрою 10-місячною Марійкою.Юлія Гота разом з дітьми

«Свята – це завжди приємно, а такі заходи, як сьогодні, заохочують діток до цікавих занять, вчать їх висловлювати свою подяку та цінувати рідних людей. Мені дуже приємно відчувати турботу діток», – говорить пані Юлія.

Максим додає, що підготовка до свята повністю була секретом для мам. «Я сказав мамі, що ми вивчали техніку безпеки, але насправді – малював її портрет, – зізнається хлопець. – А у неділю, на День матері, подарував мамі її улюблені квіти – конвалії».

Приємно вражена святом, присвяченим мамам, була Оксана Виноградова. На захід прийшла разом із сином 10-річним Максимом.Ведучі заходу Тетяна Тетер та Світлана Задоян

«Ми вже три роки відвідуємо центр реабілітації “Гармонія”. У старшого сина Максима діагностовано аутизм, у молодшого – гіперактивність. Подобається, що у закладі завжди гарна атмосфера, щирі емоції та спілкування», – зазначає пані Оксана.

Щоб дізнатися більше про послугу логопеда та інші послуги Центру реабілітації «Гармонія», телефонуйте за номером: (0432) 507-504 або приходьте за адресою: м. Вінниця, вул. В. Винниченка, 5.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin