На проекти школярів у Вінниці витратять 2.5 млн гривень

Сьогодні у Вінниці статртувало голосування за найкращі проекти у рамках шкільного етапу конкурсу “Бюджет громадських ініціати”. Триватиме голосування тиждень до 18 березня.

За результатами голосування, від кожного закладу буде визначено по одному переможцю, які пройдуть до міського етапу конкурсу.

Варто зазначити, що таку ініціативу міська рада проводить не вперше. Конкурсу вже три роки і він користується великою популярністю серед міських закладів освіти. Також, порівняно з минулим роком бюджет ініціативи збільшено на 500 тисяч гривень до 2,5 млн гривень. Крім того презентуватимуть новий інструмент для голосування – онлайн-платформу E-DEM, скористатись нею виявили бажання 16 шкіл.

Механізм голосування досить простий: кожен учень отримає персональне посилання для входу на платформу, де зможе переглянути усі проєкти, які шкільними координаційними радами винесені на голосування. Кожен з них має короткий опис і візуалізацію ідеї, терміни реалізації, кошторис та інформацію
про авторів. Далі учаснику голосування потрібно обрати проєкт, який він хоче підтримати, натиснути кнопку «Проголосувати» і підтвердити свій вибір,

– розповідає директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin