Сергій Моргунов вручив відзнаку «За мужність та відвагу» Герою Віктору Торкотюку

Вінничанин і депутат міської ради Віктор Торкотюк отримав нагороду за проявлений героїзм, сміливі та рішучі дії на фронті. Про це на своїй сторінці у фейсбуці та телеграм-каналі розповів міський голова Сергій Моргунов. Віктор Торкотюк, командир спецпідрозділу «Артан» – один із тих військових, які ще з 2014 року боронять нашу країну та відстоюють її незалежність.

«Бахмут, Енергодар, у морі й на суші…На бойові виходи — лише з пляшкою води та шоколадними батончиками. Під його командуванням військовослужбовці проводили унікальні спецоперації, які завдавали непоправних ударів ворогу. Але подробиці про це ми дізнаємося лише після нашої Перемоги», – зазначив очільник громади.

За словами Сергія Моргунова, Віктор Торкотюк – людина зі сталевим характером та силою волі, завжди діє за принципом «треба – зробимо».

«Служба зобов’язує Віктора щодня приймати складні рішення. Але він завжди знаходить сили для того, щоб підтримати побратимів і разом з ними стає до роботи — чітко і злагоджено. Власним прикладом він нагадує і цивільним, яка насправді висока ціна Перемоги. Пишаємося нашим земляком!» – зазначив міський голова.

Сам же Герой наголошує, що отримана відзнака – це символ єдності та роботи усієї вінницької громади.

«Почесна відзнака, яку я отримав, це не просто подяка за мужність та відвагу. Вона є символом єдності та відданості нашому народу та державі. Кожна година служби – це не лише моя відданість обов’язку, а й прояв нашої загальної рішучості захищати Україну. Відзнака – результат роботи нашої команди, яка вкладає своє серце і душу, виконуючи завдання. Ми, військові, не шукаємо геройства, але у нас є обов’язок захищати та перемагати. І ми дякуємо за підтримку усій нашій громаді, яка відгукується на наші прохання та надає допомогу», – говорить Віктор Торкотюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin