У Вінниці завершився традиційний турнір з настільного тенісу серед працівників шкіл

Учора, 4 січня, в одній зі шкіл ВМТГ відбувся дводенний турнір з настільного тенісу серед педагогічних працівників. Організатори нагородили переможців турніру і прозвітували про зібрані учасниками кошти для підтримки Збройних Сил України.

Як розповіла директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко, понад 16 тисяч гривень склали організаційні та благодійні внески, за які найближчим часом буде придбано бронежилет з керамічними пластинами для 95-тої окремої десантно-штурмової бригади.

У тенісному турнірі взяли участь понад 50 учасників. Переможцем серед чоловіків став керівник гуртка ліцею №12 Максим Рубанов, серед жінок – вчителька фізичної культури ліцею №6 Інна Бондар. У командних змаганнях перемогу здобув 12 ліцей, друге місце – школа №35 , третє – приватна школа «АІСТ» .

Їх нагородили грошовими преміями профспілки працівників освіти, які учасники передали на потреби на ЗСУ.

«Вже вдруге я взяла участь у змаганнях такого ґатунку, але скажу чесно, перемога далась непросто. Суперники були технічно сильними, але, як і у минулому році, я знову здобула першість», – зазначає Інна Бондар.

Свою промову до педагогів та учасників заходу директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко розпочала з того, що завдяки благодійному турніру, освітянам вдалося зробити ще один внесок у наближення Перемоги.

«У всіх змагання завжди є переможці, отож я вітаю усіх вас та дякую, за те, що вирішили взяти участь у традиційному турнірі. Пишаюся вінницькими освітянами та вдячна за те, що своїми донатами ви наближаєте нашу спільну та омріяну Перемогу», – зауважила Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin