Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує дітей на гуртки комп’ютерної анімації

Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує дітей віком від 8 до 12 років приєднатись до навчання у гуртку комп’ютерної анімації. Діти зможуть розвинути свій творчий потенціал та здобути нові знання під керівництвом професійних педагогів.

На гуртку комп’ютерної анімації діти навчаються створювати власні мультфільми та анімації. У процесі навчання отримають необхідні знання та вміння, що дозволяють опанувати необхідні компетентності щодо розробки сучасних анімованих інтерактивних кліпів, створення сучасних творів мистецтва та візуальних ефектів, що викликає велику цікавість дітей.

«На сьогодні цей напрямок навчання отримав широке застосування як в області розваг, так і у виробничій, науковій та діловій сферах. Анімація повсюдно увійшла в життя сучасної людини. Тільки в анімації можна створити власний фільм: придумати і перекласти у сценарій найнесподіванішу історію, зобразити і оживити персонажів, створити простір нового світу, зіграти, озвучити і оживити своїх героїв. Отож, творчі об’єднання продовжують набір всіх охочих доєднатись до команд юних фантазерів. Вихованці гуртків створюють анімації, анімаційні фільми, презентують їх своїм глядачам https://www.youtube.com/watch?v=qAa6QDne2VQ&t=1s й беруть участь в обласних, регіональних і Всеукраїнських конкурсах, а також у кінофестивалях», – каже керівниця гуртка Яна Побережна.

Дитячу мультиплікацію у гуртківців викладатиме Ірина Литвинюк. Детальніше про гурток можна дізнатись за номерами телефонів 0971028436 та 0982245772 або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin