У школах Вінниці збирають вторсировину, щоб допомогти нацгвардійцям з «Червоної Калини»

Учні вінницьких шкіл активно доєднуються до благодійної ініціативи. Цього разу вони організували збір вторсировини з метою надання допомоги бійцям Національної гвардії, які зараз захищають Україну від окупантів. Організатори акції –  дитячий волонтерський центр «VinPatriot».

Всі охочі можуть доєднатися до ініціативи та принести до будь-якого загальноосвітнього закладу вторсировину, яку надалі передадуть на переробку.

Приймають:

  • макулатуру (книжково-журнальну продукцію/гофрокартон);
  • ПЕТ-пляшки з-під напоїв (окрім тар з-під молочних продуктів);
  • пластикові кришечки від пляшок.

Згодом отримані за переробку кошти, спрямують на закупівлю необхідних потреб військовим.

Наразі учні активно працюють над сортуванням та упакуванням цих матеріалів, готуються до комплексного передачі військовим, які наразі знаходяться на лінії фронту.

Як коментують учасники центру, метою акції є не лише надання підтримки національним гвардійцям, а й поширення уявлення про необхідність раціонального споживання та повторного використання речей.

Акція триватиме до 2 лютого.

Довідка:

«VinPatriot» – це дитячий волонтерський центр, який створили вінницькі школярі, щоб продовжувати допомагати ЗСУ. Координацією його діяльності займаються учні-координатори від кожної школи територіальної громади. Мета дитячого волонтерського центру – це залучення та об”єднання охочих школярів та вихованців різного віку навколо доброї справи. Першочергове завдання наразі – допомога ЗСУ, проте в планах центру – підтримка усіх, хто потребує допомоги.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin