У Вінницькій громаді завершились змагання з футзалу серед аматорів

Протягом майже шести місяців у Вінниці проходили змагання з футзалу серед аматорських команд. Ці змагання були відкритого типу і зібрали 53 колективи, які не обмежувалися лише містом Вінниця, а також включали представників з Калинівки, Бару, Тивріва та інших територіальних громад Вінницької області.

Як розповів голова Асоціації футзалу ВМТГ Костянтин Мустулюк, у змаганнях із футзалу було задіяно понад тисячу гравців. Футбольні баталії відбувались у спортивних залах, розташованих виключно на території громади. Загалом же протягом сезону відбулось 516 футзальних матчів аматорських команд.

«Звісно ж, настільки масові змагання не були б можливими без запеклого протистояння ворогу, яке чинять наші Збройні Сили на передовій, та зусиль, які доклала Асоціація футзалу ВМТГ», – каже Костянтин Мустулюк.

Він акцентував, що у нашій громаді присутній стабільно високий рівень розвитку футзалу. Зокрема, представник Першої ліги – команда Mashket – згодом представляла Вінниччину у фінальній стадії всеукраїнської Аматорської Футзальної ліги і робила це достойно, здобувши кілька яскравих перемог над провідними аматорськими колективами України.

«Не менш важливо й те, що у футзальних змаганнях брали участь молоді вихованці вінницьких спортивних шкіл, зокрема «Темпа» та «Десна», які аж ніяк не пасли задніх у своїх дивізіонах. Тож навіть на спортсменів, які ще не досягли 18-річного віку, чемпіонат, що проходив у п”яти лігах, матиме надалі вагомий вплив, – зазначив Костянтин Мустулюк та додав: – З вірою у мирне майбутнє сподіваємось, що кількість аматорських колективів лише зростатиме, а разом з тим Асоціація забезпечить сталий розвиток футзалу не лише в громаді, а й у всьому регіоні!»

Деталі про змагання з футзалу серед аматорських колективів можна довідатись на сайті ГО Асоціація футзалу Вінницької МТГ, а також на їхній фейсбук-сторінці.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin